top of page

Coaching

Ben jij klaar om de sterkste, fitste en gezondste versie van jezelf te worden?

Bij Unlocked Athletics coachen wij mensen met een persoonlijk en op maat gemaakt plan. Wij maken gebruik van de meest recente en beschikbare informatie uit de literatuur en de praktijk. Jouw belang staat altijd voorop!

Wat krijg je?

1. Een persoonlijk voedingsplan

Tijdens de coaching krijg je volledige begeleiding met jouw voeding. De aanpak is bij ieder van onze klanten weer totaal anders. De een krijgt een heel complex voedingsschema, afgestemd op de gram nauwkeurig. En de ander krijgt makkelijk toepasbare richtlijnen, om beter te gaan eten. Het moet namelijk vol te houden zijn voor een héél lang termijn, anders is het resultaat niet blijvend.

2. Een persoonlijk trainingsplan

Wij maken op maat gemaakte workouts voor in de sportschool en indien gewenst voor thuis. De trainingen worden afgestemd op het herstelvermogen, persoonlijke doelen en voorkeur. Je kan de sportprestaties registreren in onze applicatie, zo kunnen we de voortgang nauw in de gaten houden. 

3. Wekelijkse coaching calls

In de coaching gesprekken bespreken we alle obstakels die je ervaart. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? We zoeken samen naar ideale oplossingen. Soms krijg je een opdracht mee om uit te gaan voeren.

4. Toegang tot persoonlijke app

Je krijgt een app voor op jouw telefoon. Hier komen zowel het voeding als trainingsplan in te staan. Videobellen gaat ook via deze app. Ook is er een ingebouwde agenda functie. Wij kunnen zo samen met jou bepaalde zaken afspreken in inplannen.

5. Een persoonlijk supplementatie advies

Je krijgt tijdens de coaching advies over supplementen. In het begin geven we meestal wat tips over essentiële supplementen. Naar mate de coaching vordert, weten we waar echt de knelpunten liggen, betreft voeding en leefstijl. Dan kunnen we veel specifieker advies geven. 

6. 24/7 whatsapp contact

Dit is waar online coaching echt uitblinkt. Heb je vragen over voeding, training of loop je ergens tegenaan? Op ieder moment van de dag zijn te bereiken op WhatsApp.

GRATIS INTAKE GESPREK?

Intake

Bij Unlocked Athletics werken we met een uitgebreid intakeformulier. Het duurt ongeveer een half uur om het helemaal af te maken. Het intakeformulier bevat vragen over voeding, beweging, sport, sociale omgeving, mindset, stress en nog veel meer. Dit om een ​​zo goed mogelijk beeld van uw leven te krijgen. Een van ons analyseert vervolgens jouw gehele intakeformulier. Daarna neemt degene contact met je op om je eerste coaching gesprek in te plannen.

Je eerste coaching call

Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Maar daarnaast zal het intakeformulier met worden besproken. Wij checken of er voldoende informatie is om aan de slag te gaan. Zo niet, dan blijven we vragen stellen. Samen met de coach stel je een doel op. Als er voldoende gegevens beschikbaar zijn, kunnen we beginnen met het maken afspraken. Na het verzamelen van de gegevens begint het plezier, je kan gaan starten.

Testen en aanpassen

Samen met een van ons kies je bepaalde acties die je met regelmaat kan gaan uitvoeren. Deze acties kunnen je mogelijk helpen belangrijke vaardigheden onder de knie te krijgen of obstakels te overwinnen. We moeten uitzoeken welke gegevens we moeten verzamelen om te zien of het werkt. Tijdens onze coaching kan jij niet falen. Het plan kan wel falen. Als iets niet goed voor je werkt, proberen we erachter te komen waarom het niet voor je werkt en veranderen het gewoon, simpel toch! ​

bottom of page